LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 16/06/2012

Xavi Pascual: "Ningú sap la dificultat que tenia aquesta final"

El tècnic del Barça Regal reivindica el paper de l'equip durant tota la temporada i reconeix que Lorbek ha estat a punt de no disputar el cinquè partit després de patir una lipotímia

David R. Jover
2 min
Xavi Pascual, amb el títol

BarcelonaEl tècnic del Barça Regal ha reconegut que Erazem Lorbek ha estat a punt de no jugar el partit. "Quan Lorbek ha patit una lipotímia al matí no sabia on posar-me. No ha pogut dinar amb els companys ni fer l'entrenament", ha dit el tècnic.

"Estem molt contents i satisfets per la victòria. El Madrid ens ha posat les coses molt complicades sempre. És un equip extraordinari", ha comentat Xavi Pascual en la roda de premsa posterior al partit.

"Ningú sap la dificultat que tenia aquesta final, només els que érem dins el vestidor. Les lesions de Ndong i Navarro ens han fet minvar, però hem sortit endavant", ha explicat el tècnic de Gavà.

Pascual també ha volgut donar mèrit al primer lloc de la classificació en la temporada regular. "El desempat dignifica el mèrit de quedar primer a la lliga regular. Ens ha ajudat moltíssim", ha dit.

"Hem lluitat contra tota la pressió, contra totes les crítiques, dient que no corríem... Aquest títol té un mèrit extraordinari", ha volgut deixar clar Xavi Pascual.

Sada, sincer

Per la seva banda Víctor Sada ha explicat que "ha estat una final al límit. Poca gent creia en nosaltres, però nosaltres hi hem cregut. Ha estat, sens dubte la final, la millor final que he disputat", ha reconegut el base del Barça Regal.

"Estàvem morts. Lorbek gairebé ha patit un desmai; Navarro anava mig coix; Ndong, destrossat... físicament no estàvem gaire bé", ha dit Víctor Sada.

"A partir del quart partit, Huertas va fer un gran joc, va agafar les regnes, i en aquest cinquè partit jo també he aportat més que abans", ha comentat el jugador de Badalona.

"Després del tercer partit vam parlar entre els jugadors. Però el cos tècnic va ser la clau per tenir la mentalitat adequada", ha explicat Sada.

stats