LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 08/10/2011

El Barça Regal no vol sorpreses en el seu debut a la pista de l'Ucam Múrcia

Els homes de Xavi Pascual donen el tret de sortida aquest diumenge (12.30h) a la pista del Múrcia, que tot i pujar aquesta temporada a la Lliga Endesa ha fitxat grans jugadors

D.r. Jover
1 min
Xavi Pascual i Pau Gasol durant un entrenament del Barça Regal al Palau Blaugrana.

BarcelonaJosep Franch, Rob Kurz, David Barlow, Jordi Grimau, James Augustine, Blagota Sekulic, Guillermo Rejón i Andrés Miso són els fitxatges que ha fet l'Ucam Múrcia per a aquesta nova temporada. Tan sols tres jugadors -Juani Jasen, Pedro Rivero i Sergio Pérez- segueixen de l'equip que la temporada va ser campió de la Lliga LEB.

Tots aquests jugadors estan entrenats per Luis Guil, que segueix a l'equip després de l'èxit la passada temporada. Per tant, en les primeres jornades els murcians poden patir ja que la seva plantilla no està del tot conjuntada.

El Barça Regal, en canvi, manté vuit jugadors de la temporada passada. Les incorporacions són les de Chuck Eidson, CJ Wallace i Marcelinho Huertas. A ells s'hi ha de sumar la tornada de Xavi Rabaseda. En aquest primer partit de Lliga Endesa no hi serà Kosta Perovic, que ha estat descartat per Xavi Pascual i s'ha quedat fora de la convocatòria.

Cal recordar que el Barça compta amb 12 jugadors, però com només té quatre jugadors de formació ha d'afrontar cada jornada amb 11 jugadors dels de la primera plantilla i, si vol, pujar un jugador del Barça Regal B de la LEB Plata.

Precedents positius

Les dues darrers visites del Barça a Múrcia es van saldar amb victòria. La darrera derrota dels catalans va ser el 13 de gener del 2008 per 95-82. Sens dubte un resultat inesperat pels homes que aleshores entrenava Dusko Ivanovic.

Aquest diumenge, a partir de les 12.30 hores, el campió debuta en una Lliga Endesa en què és el màxim favorit.

stats