Esports Bàsquet 29/01/2012

El Barça Regal no té pietat de l'Ucam Múrcia i l'apallissa (90-53)

Els homes de Xavi Pascual han passat per sobre del Múrcia, penúltim classificat, que tan sols ha plantat cara els primers deu minuts de partit

D.r. Jover
2 min
Marcelinho Huertas supera Franch

BarcelonaEl Barça Regal ha fet els deures i ha sumat la quinzena victòria de la temporada després d'apallissar l'Ucam Múrcia per trenta-set punts de diferència contra un rival que a mesura que han passat els minuts, sobretot al tercer quart, s'ha deixat anar i ha acabat deixant una imatge d'equip poc unit i desdibuixat. Tan sols James Augustine, amb 22 punts, ha estat la nota positiva dels murcians.

No ha estat un gran partit de bàsquet. El fet que a partir del segon quart ja no hi hagués partit ha permès que fos un partit per als jugadors que necessiten agafar confiança. Fran Vázquez, CJ Wallace i Xavi Rabaseda han jugat més minuts que habitualment i també han pogut rendir al nivell que s'espera d'ell. Xavi Pascual ha vist el partit com una teràpia i ha situat en pista, durant molts minuts, aquests jugadors.

El partit s'ha trencat en el segon quart, ja que en els primers deu minuts el Múrcia ha donat la cara i ha marxat amb una diferència de tres punts, 10-13, que després s'ha demostrat que era irreal. A mesura que el Barça ha començat a tenir encert el partit s'ha desnivellat a favor dels catalans, que han marxat amb catorze d'avantatge al descans (35-21).

Piconadora blaugrana

A la segona part el Barça Regal no ha tingut pietat del Múrcia i poc a poc ha anat ampliant les diferències en el marcador. En deu minuts el Barça ha fet 34 punts i els murcians tan sols 14. Això ha provocat que a falta de deu minuts els blaugranes marxessin per 34 punts, 69-35. En el darrer quart el Barça ha arribat a guanyar per quaranta-un punts (81-40) i en els darrers minuts Xavi Pascual ha decidit donar entrada a dos joves valors del Barça B, el base Josep Pérez i el pivot Papa Mbaye.

Juan Carlos Navarro i Pete Mickeal han estat baixes de darrera hora. El primer per culpa d'unes molèsties a la planta del peu i el segon per culpa d'una grip.

stats