LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 20/11/2011

El Barça Regal supera el Blancos de Rueda en un triomf poc lluït (77-67)

Els blaugranes, a mig gas, s'imposen al conjunt val·lisoletà, que en el segon quart ha arribat a posar-se per davant en el marcador i ha donat més d'un ensurt

David R. Jover
Víctor Sada defensa Stephane Dumas.

BarcelonaVictòria i poca cosa més. El partit d'aquest migdia del Barça Regal no ha estat dels més lluïts, però ha servit per veure detalls de qualitat de Chuck Eidson, que en diversos moviments a la pintura i de fora cap a dins ha recordat al millor Dejan Bodiroga.

El triomf dels homes de Xavi Pascual s'ha cimentat en el segon quart i s'ha certificat en el tercer. I és que la bona arrencada a la represa ha permès el Barça marxar de quinze punts, 52-37, en un vist i no vist. Tot i que en aquell moment ha semblat que els catalans havien de vèncer per pallissa, s'han deixat anar i això ha fet que el Valladolid se situés a quatre punts, 60-56, a l'inici del darrer quart.

El triomf, tot i que els visitants s'han situat a un punt, 68-67, no ha perillat en cap moment, ja que quan ha calgut rematar la feina el Barça s'ha posat les piles i ha sentenciat el matx amb un triple de Víctor Sada i un parcial final de 9-0 (77-67). La victòria permet al Barça Regal seguir com a líder de la Lliga ACB amb un balanç de 7 triomfs i una derrota.

Navarro empata amb Perasovic

Amb els dos triples anotats aquest diumenge, Joan Carles Navarro s'ha convertit en el segon màxim triplista de la història de la Lliga Endesa empatat amb Velimir Perasovic. Actualment Navarro porta 882 triples anotats, mentre que el màxim anotador, Alberto Herreros, en va anotar 1.233.