EUROLLIGA - TOP 16
Esports Bàsquet 02/02/2012

El Barça Regal no falla contra el Zalgiris i suma el tercer triomf al Top 16 (94-80)

Els de Xavi Pascual pateixen més del previst en el primer temps per aturar un Zalgiris que ha pagat el cansament a partir de la segona part

D. R. Jover
1 min
Weems entra a cistella davant Perovic i Lorbek.

BarcelonaEl Barça Regal ha sumat aquest dijous el tercer triomf en el Top 16 de l'Eurolliga, que pràcticament li assegura el passi als quarts de final. El Barça Regal ha donat un pas endavant en atac, com bé es pot veure en els 94 punts anotats, però ha patit més del previst en defensa.

En el primer temps el Barça ha rebut 43 punts en contra, cosa que no és gens habitual. En el segon temps ha millorat, però s'ha mostrat feble en el joc interior a l'hora d'aturar Javtokas i Jankunas. En el bàndol català Joan Carles Navarro amb 16 punts i Lorbek amb 19 han estat els millors d'un Barça que aquest vespre ha gaudit de la bona direcció de Marcelinho Huertas, que ha pogut córrer, fer jugar els companys i també anotar (14).

Xavi Pascual ha vist com el Barça ha recuperat el somriure en atac i en el seu joc. Ha passat d'anotar 60 o 70 punts a fer-ne 90, una xifra que hauria de ser l'habitual pel nivell dels jugadors barcelonistes i l'amplitud de banqueta. El Zalgiris, en el segon temps, no ha pogut aguantar aquest ritme tan alt, tan físic, i ha acabat superat per catorze punts. L'americà Sonny Weems, amb 17 punts, ha estat el millor jugador dels lituans, que sumen la tercera desfeta en tres partits.

El proper partit del Barça Regal serà també contra el Zalgiris, però a Kaunas, el proper dijous.

stats