LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 28/12/2011

L’Assignia Manresa dóna la cara però no pot amb el Barça Regal (74-61)

La lesió de Javi Rodríguez en el primer minut de partit ha minvat les opcions d'un Manresa que no ha pogut jugar de tu a tu amb el Barça a partir de la segona meitat

D. R. Jover
1 min
Marcelinho Huertas lluita amb Roman Montáñez.

BarcelonaEl derbi català s'ha saldat amb triomf local. El Barça Regal i l'Assignia Manresa no han jugat un molt bon partit –ha mancat ritme- , però ha servit per veure diverses jugades espectaculars de Micah Downs que han fet aixecar el públic del Barça i, sobretot, el que ha arribat des de Manresa.

L'aler americà, exjugador del Burgos, ha fet una esmaixada impressionant en el primer quart, i una altra al darrer quart volant per sobre de Fran Vázquez. El de Kirkland, a més de les esmaixades, ha acabat amb 11 punts i ha estat el millor jugador dels visitants.

El partit, tret del primer quart, no ha tingut gaire història, ja que quan el Barça ha començat a rodar en el segon temps ha agafat diversos avantatges per sobre dels deu punts (53-39, 65-52) que han impedit una sorpresa dels de Jaume Ponsarnau, que han donat la cara en tot moment i no s'han deixat anar. I és que la lesió de Javi Rodríguez al primer quart ha minvat el poder ofensiu de l'Assignia, que ha hagut de jugar molts minuts amb Hanga i Montañez de base.

El proper partit del Barça Regal serà ja el 2012 i contra el Reial Madrid. El 4 de gener ambdós es veuran les cares a casa del conjunt madrileny, on el Barça anirà sense Joan Carles Navarro, lesionat.

stats