BÀSQUET
Esports Bàsquet 28/06/2012

El Barça Regal s'enfrontarà als Dallas Mavericks al Palau Sant Jordi el 9 d'octubre

Els campions de la Lliga Endesa jugaran amb un dels equips punters de la millor lliga del món en un partit emmarcat en la gira NBA Europe Live Tour

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça Regal s'enfrontarà el pròxim 9 d'octubre al Palau Sant Jordi als Dallas Mavericks, campions de la NBA el 2011, en un partit amistós que aquest dijous ha estat presentat a Barcelona.

Els campions de la Lliga Endesa es batran amb un dels equips punters de la millor lliga del món, en un partit emmarcat en la gira NBA Europe Live Tour, que portarà també altres franquícies de la lliga americana per Europa.

Com fa dos anys, en el cas de Los Angeles Lakers, el Palau Sant Jordi serà l'escenari del partit, les entrades del qual es posaran a la venda a principis de juliol.

"El fet de jugar aquest partit és un motiu d'orgull molt important. Que el Barça jugui contra un equip de la NBA i ser amfitrions ens omple de satisfacció", ha declarat el directiu responsable de la secció de bàsquet blaugrana, Joan Bladé.

De la seva banda, el director general de l'Eurolliga, Jordi Bertomeu, ha destacat que es tracta del sisè any que s'arriba a aquests acords amb la NBA –amb el parèntesi del tancament patronal–, i que d'aquesta manera s'ofereix l'oportunitat de veure jugar a Europa els millors jugadors del món.

Fins ara, el Barça ha disputat sis partits contra equips de la NBA, amb un balanç de 2 victòries (Lakers i Sixers) i 4 derrotes (Nuggets, Grizzlies, Lakers i Clippers).

L'últim precedent va ser davant els Lakers el 2010, que va finalitzar amb una gran victòria per part dels de Xavi Pascual (92-88), molt més rodats que els de Los Angeles.

stats