ACB
Esports Bàsquet 05/12/2010

El Barça visita l'Estudiantes en quadre degut a les baixes de Mickeal i Navarro

Els de Xavi Pascual hauran de multiplicar-se per fer front a les baixes dels jugadors exteriors, mentre que l'Estudiantes recupera Albert Oliver i Hernán Jasen

David Jover
2 min

BarcelonaEs tracta d'un dels clàssics de l'ACB. L'Asefa Estudiantes-Barça s'ha jugat 66 cops, ja sigui en Lliga Regular o Playoff, i el Barça domina els enfrontaments amb 34 victòries per 32 derrotes. Per exemple, els darrers tres anys, el conjunt blaugrana ha superat els del Ramiro de Maeztu al seu pavelló i s'ha emportat la victòria.

Aquest cop, però, no serà gens fàcil. Les baixes dels jugadors exteriors obliguen a que Xavi Pascual hagi d'inventar-se un trio exterior per afrontar el partit amb garanties. Les baixes ja confirmades de Juan Carlos Navarro, sotmès a una rizòlisi selectiva a les vèrtebres L5-S1 per tractar d'eliminar el dolor que pateix l'internacional absolut a l'esquena. Per altra banda, Pete Mickeal, que havia viatjat a Estats Units per tractar-se el seu genoll esquerre, haurà de passar finalment pel quiròfan i se li practicarà una artroscòpia al genoll per tal de solucionar la condropatia que arrossega al seu genoll que el tindrà uns dos mesos fora de les pistes. A més, per si eren pocs, Gianluca Basile segueix de baixa i no tornarà fins al febrer.

Per part madrilenya, l'equip que entrena Luis Casimiro està en un bon moment. Tot i perdre la setmana passada a Saragossa (84-70), l'Estudiantes ha guanyat tres dels darrers quatre partits i això li ha servit per abandonar els llocs de la part baixa de la taula, zona on estava situat els primers quatre partits. Per tant, aquest diumenge, a les 12:30h (Canal 33), el Regal Barça té una bona oportunitat per optar al liderat tot esperant la derrota del Caja Laboral a Sevilla davant el Cajasol. Després, li espera un 'tour' de partits fora de casa molt complicat. Visitarà de forma consecutiva la pista del Fenerbahçe, la del Valladolid i la del Lietuvos Rytas abans de rebre, d'aquí quinze dies el DKV Joventut al Palau Blaugrana.

stats