COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 11/02/2011

El Caja Laboral s'emporta un derbi basc decidit en els instants finals (76-74)

El Caja Laboral ja té un lloc a les semifinals després de superar amb molts problemes el Bilbao Basket, que no es va rendir en cap moment del partit

David Jover
1 min
Axel Hervelle (esquerra), del Bizkaia Bilbao Basket, i Stanko Barac, dle Caja Laboral, lluiten per una pilota.

MadridHa falta poc per a que es produís la primera sorpresa de la Copa. A falta de quatre minuts per acabar el matx el Bilbao Basket anava guanyant d'un punt gràcies a una gran remuntada, ja que a mitjan del tercer quart ha arribat a perdre de quinze punts. Però el Caja Laboral no s'ha arronsat i ha sabut jugar millor els darrers dos minuts de partit per emportar-se el partit i aconseguir així un lloc a les semifinals. Una de les claus ha estat Marcelinho Huertas, que ha anotat els darrers quatre punts del Baskònia amb dues penetracions impressionants.

Una de les claus del bon partit del Bilbao Basket tot i la derrota ha estat l'encert de Kostas Vasileiadis, que ha anotat 31 punts amb una sèrie de 7/12 en tirs de tres. Tot i així, el grec ha errat els dos darrers triples importants en els darrers segons de partit.

El millor pels de Dusko Ivanovic ha estat Marcelinho Huertas, que ha acabat amb 18 punts i ha fet el més important, ser decisiu en el minut final. No és la primera vegada que el base brasiler decideix un partit al tram final.

stats