NBA
Esports Bàsquet 10/04/2012

Els Grizzlies segueixen derrotant equips grans i superen els Clippers de Blake Griffin (94-85)

L'equip de Marc Gasol ha derrotat en els darrers partits els Heat de LeBron James, els vigents campions, els Mavericks i aquesta matinada els Clippers de Grffin amb 18 punts del català

Efe
2 min
Marc Gasol

BarcelonaEl jugador de Sant Boi va anotar 18 punts, inclosos 12 a la primera meitat, i va encapçalar la llista de sis jugadors que van tenir dobles dígits en anotació i com a equip van aconseguir un 50 (37-74) per cent d'encert en els tirs de camp i el 31 (4-13) de triples, comparats al 41 (34-84) i al 22 (4-18), respectivament, dels Clippers. Els Grizzlies també van dominar en el joc sota la cistella amb 48 rebots per només 36 dels Clippers.

El català, que va disputar 34 minuts, va anotar 6 de 12 tirs de camp i 6 de 7 des de la línia de personal, va capturar 8 rebots, inclosos 5 defensius, va repartir 7 assistències i va posar 2 taps, els únics de l'equip. La gran tasca d'equip de Marc Gasol va ser clau des de l'inici del partit, mentre que Rudy Gay va arribar als 16 punts i els Grizzlies (33-23), que van guanyar el tercer partit consecutiu i el vuitè en els últims 10 disputats, es van posar a només mig partit del quart lloc de la Conferència Oest, que ocupen els Clippers.

Mike Conley i O.J. Mayo van aportar 13 punts cadascun, Marreese Speights va arribar als 12 i Zach Randolph va aconseguir un 'doble doble de 10 punts i 12 rebots. La gran taca en el joc dels Grizzlies va ser el pobre control que van tenir la pilota al perdre 18 vegades, incloses les sis que va registrar Gay, per només 10 dels Clippers, que va ser el que els va permetre maquillar una mica més el marcador final .

Però els Grizzlies van utilitzar la força física per donar-los la mateixa medicina que els Clippers ofereixen als seus rivals i aquesta vegada van sortir perdent. Chris Paul va tornar a ser el líder encistellador dels Clippers en aconseguir 21 punts i sis assistències, que aquesta vegada no van ser suficients a l'hora d'evitar la derrota, que els va trencar una ratxa de dos triomfs consecutius. Blake Griffin va aconseguir 19 punts a l'anotar 9 de 14 tirs de camp i DeAndre Jordan va aportar un doble doble 'de 14 punts i 14 rebots.

La derrota dels Clippers, la segona en els últims 10 partits, unida a la victòria a domicili de Los Angeles Lakers (91-93) davant els Hornets els va allunyar un partit i mig del primer lloc de la Divisió Pacífic.

stats