Bàsquet
Esports Bàsquet 17/03/2012

Bryant, Gasol i Bynum suen la victòria dels Lakers contra els Wolves (97-92)

Els rumors de traspàs han desaparegut i els de Los Angeles han sumat la victòria amb 28 punts de Kobe i un doble-doble de Pau (17 punts i 11 rebots)

Ara
1 min
Pau Gasol agafa un rebot

BarcelonaEls Lakers han hagut de suar de valent per superar els Wolves (97-92), en un partit on els de Los Angeles han necessitat que els homes més importants sumessin el seu talent per sumar un nou triomf. Kobe Bryant ha estat qui més ha brillat, amb 28 punts (9 de 20 en tirs de camp, inclosos 5 de 8 triples i 5 de 7 en personals). Però també cal destacar l'aportació de Pau Gasol.

El de Sant Boi, molt més tranquil després d'esvair-se els rumors de traspàs, ha respost amb un doble-doble (17 punts i 11 revots). És la vint-i-vuitena vegada que ho aconsegueix aquesta temporada, i la vuitena d'aquest març.

Gasol ha tornat a tenir protagonisme en el joc sota les cistelles i ho ha demostrat amb set rebots defensius i quatre ofensius. Ha posat tres taps, ha repartit dues assistències i tan sols ha perdut una pilota.

D'altra banda, Bynum també ha mantingut el seu poder sota les cistelles i va aconseguir un altre doble-doble de 15 punts, 14 rebots i dos taps, però ha perdut tres pilotes, un menys que Bryant (4) i igual que el base Ramon Sessions, la nova adquisició dels Lakers que ha debutat amb l'equip com a reserva.

stats