Lliga Femenina
Esports Bàsquet 20/12/2010

El Cadí La Seu d'Urgell enllesteix un informe per denunciar una cistella fora de temps

Andreu Bou, entrenador del Cadí La Seu d'Urgell, demana que el partit es doni per acabat amb empat a 70 i que es juguin cinc minuts de pròrroga

àlex Gozalbo
2 min
Andreu Bou, a la dreta.

BarcelonaEl Cadí La Seu d'Urgell completarà i enviarà aquesta tarda un informe a la Federació Espanyola (FEB) en el qual demana que es revisin les imatges de la darrera jugada del partit contra el Sóller Bon Dia. “El resultat va ser de 72-70, però com que es veu clarament que la darrera cistella va arribar fora de temps, demanem que es doni el partit per acabat amb empat a 70 i que, per tant, es juguin cinc minuts més de pròrroga”, explica Andreu Bou, entrenador del Cadí La Seu d'Urgell.

El partit de Lliga Femenina entre el Sóller Bon Dia i el Cadí La Seu d'Urgell, disputat dissabte a Son Angelats, va arribar a la darrera jugada amb empat a 70. La jugadora de l'equip local Shay Murphy va intentar un triple, però no va tenir encert. Paola Ferrari va aconseguir palmejar el rebot i sumar dos punts.

La jugada, com s'aprecia a aquest vídeo, és fora de temps, però en directe i, sense possibilitat de veure les imatges repetides, els àrbitres Raúl Blanco i Luis Clemente van donar validesa a la cistella.

“Crec que el més coherent és fer justícia i jugar una pròrroga perquè a les imatges no hi ha cap dubte. No demanem la victòria sinó la lògica, que ens deixin jugar cinc minuts i que guanyi el millor”, explica Bou.

El Cadí La Seu d'Urgell espera que el Comité de Competició de la FEB resolgui el cas a favor seu. “Hi ha dates per jugar aquests cinc minuts de pròrroga sense problemes”, diu Bou, que pensa en el cap de setmana de la Copa de la Reina (8 i 9 de gener). “Seria com el nostre particular regal de Reis”, diu el tècnic.

stats