Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 16/02/2012

El Caja Laboral remunta deu punts al Lagun Aro i ja és a les semifinals (72-65)

Els homes de Dusko Ivanovic fan una segona part excel·lent i es desfan d'un Lagun Aro que en el segon temps ha entrat massa tard al partit

David R. Jover
Salgado, del Lagun Aro, intenta avançar davant l'oposició de Prigioni, del Caja Laboral

BarcelonaEl Caja Laboral de Vitòria és el primer equip classificat per a les semifinals després de superar un Lagun Aro amb dues cares. En el primer temps els de Sito Alonso han dominat el partit gràcies a la direcció de Raulzinho Neto i els punts de Jimmy Baron, que ha marxat al descans amb 16 punts.

Però el descans no l'ha paït gens bé l'equip guipuscoà, que s'ha vist esclafat pel Caja Laboral en el tercer quart amb un parcial de 23-3 de sortida després de veure's deu per sobre en el marcador (28-38). I és que de la mà de Bjelica, Prigioni i Teletovic els de Dusko Ivanovic s'han situat de nou en el partit i fins i tot l'han liquidat. Del 28-38 del descans s'ha passat al 55-49 del final del tercer quart després d'una sortida fulgurant del Caja Laboral, que ha arribat a fer un parcial de 23-3 i ha arribat a manar per deu punts.

En els darrers deu minuts el Lagun Aro ha intentat ficar-se de nou al partit amb les cistelles de Sergi Vidal, Jimmy Baron i Andy Panko (59-58), però de nou un petit parcial de 9-2 del Caja Laboral ha deixat els de Sito Alonso a vuit punts, 68-60, a falta de dos minuts per acabar. El tirador Baron ho ha tornat a intentar i ha reduït les diferències, però el Baskonia ha sabut jugar amb el seu avantatge i s'ha imposat finalment 72-65. El pivot Milko Bjelica, amb 22 punts, ha sigut el més decisiu del partit juntament amb Prigioni, amb 15.