LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 07/03/2012

El Barça Regal rep el primer equip que el va derrotar a la lliga, el Banca Cívica de Sevilla

El Barça Regal intentarà derrotar aquest dijous al Banca Cívica Sevilla, el primer equip que va ser capaç de derrotar els de Xavi Pascual a la Lliga aquesta temporada (21.00 h.)

Efe
1 min
Josep Pérez, contra el Mad-Croc Fuenlabrada

BarcelonaEls blaugrana, líders a la lliga i classificats perls quarts de l'Eurolliga, es troben en un bon moment de joc, malgrat que el seu principal referent, Juan Carlos Navarro, no acaba d'estar del tot bé en l'apartat físic. Entre Navarro i la baixa de Chuck Eidson, de baixa per un esquinç en el lligament lateral intern del genoll dret, Xavi Pascual ha optat per donar-li més minuts al jove Xavi Rabaseda, una de les seves apostes a principi de temporada. També Pete Mickeal està mostrant la seva millor versió de la campanya.

Els sevillans formen un conjunt complicat. A la primera volta van sorprendre el Barcelona (81-75), en un partit especial de Txemi Urtasun, qui es va imposar en el seu duel personal amb Navarro i va aportar 23 punts. No obstant això, el Barça ha posat la velocitat de creuer des de fa setmanes i suma només tres derrotes en la competició (19 victòries). Al davant, el Banca Cívica de Joan Plaza, té tantes victòries (11) com derrotes (11). Al Palau Blaugrana, els sevillans acumulen dues victòries en 26 visites.

A més, un triomf blaugrana permetria acaparar 25 victòries seguides a casa. L'última derrota data de la jornada 34 de la passada Lliga Regular quan els catalans van caure contra l'Unicaja. Des d'aleshores, el Barça ha encadenat 24 victòries (cinc en el passat 'play off', 11 a la Lliga i 8 en l'Eurolliga). Els de Xavi Pascual basaran el seu joc en l'estat de forma d'Erazem Lorbek, que els últims cinc partits ha fet de mitjana 18,4 punts per partit, i de Fran Vázquez, que també es troba a un gran nivell d'efectivitat.

stats