LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 19/08/2012

Chuck Eidson signa per dues temporades amb l'Unics Kazan

El club rus ha anunciat el fitxatge de l'aler amb un contracte de dos anys. Ara el Barça Regal rastreja el mercat en busca d'un jugador interior

D.r. Jover
1 min
Chuck Eidson es queixa d'una personal d'Andersen.

BarcelonaTot i que el Barça Regal no ho ha fet oficial, Chuck Eidson jugarà les dues properes temporades a l'Unics Kazan. El conjunt rus ha anunciat al seu lloc web el fitxatge de l'aler nord-americà, que aquest any no comptava per a Xavi Pascual.

L'Unics Kazan, que aquesta temporada s'ha reforçat amb Marko Banic, Kostas Kaimakoglou, Mire Chatman i Ian Vougioukas, afegeix Eidson a l'estol de bons jugadors que lluitaran per un lloc a la primera fase de l'Eurolliga. El conjunt rus haurà de jugar la fase prèvia per aconseguir un lloc entre els 24 millors.

Ara només falta saber si el Barça Regal li pagarà una part de l'any de contracte que li restava o si el contracte serà rescindit per les dues parts. Joan Creus busca des de fa unes setmanes un altre jugador interior amb perfil defensiu per complementar un joc interior amb molta qualitat (Lorbek, Tomic, Jawai, Todorovic) i poca defensa (Wallace).

El millor col·locat a dia d'avui és D'or Fischer, exjugador del Reial Madrid i el Bilbao Basket. Només fitxarà pel club blaugrana si no ocupa plaça d'extracomunitari.

stats