Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 07/04/2011

Ciudad Ros Casares busca la seva primera Eurolliga a més de 4.700 quilòmetres de distància

València i Ekaterinburg (Rússia), on Ciudad Ros Casares juga la 'final four' de l'Eurolliga Femenina, estan separades per més de 4.700 quilòmetres de distància

àlex Gozalbo
1 min
Natalia Hejková i Katie Douglas.

BarcelonaCiudad Ros Casares busca aquest divendres (17.15 hores, Teledeporte i Canal 9 Dos) accedir per tercera vegada en els darrers cinc anys a la final de l'Eurolliga Femenina. L'equip valencià, que ja va arribar al partit decisiu a les temporades 2006-07 i 2009-10, jugarà contra l'Halcón Avenida de Salamanca una de les dues semifinals.

L'altra semifinal de la final four, que es juga a Rússia, la jugaran aquest divendres (15 hores) el campió de les darreres quatre edicions, el Spartak de Moscou, i l'amfitrió, l'Ekateringurg.

A diferència d'altres edicions, Ciudad Ros Casares juga la semifinal sense ser favorit ja que el seu rival, l'Halcón Avenida, ha guanyat els tres precedents d'aquesta temporada. Un dels puntuals als quals s'aferra l'equip valencià és la seva entrenadora, Natalia Hejková, que ha estat present en vuit edicions de la final four i n'ha guanyat quatre. La defensa és la seva gran proposta per donar la sorpresa a Ekaterinburg.

València i Ekaterinburg, on Ciudad Ros Casares s'ha arribat a trobar temperatures de -37 graus en anteriors visites, estan separades per més de 4.700 quilòmetres de distància. L'equip va invertir un dia en viatjar i la diferència horària és de quatre hores.

Divendres, 8 d'abril

15:00 hores Spartak de Moscou-Ekaterinburg

17:15 hores Ciudad Ros Casares-Halcón Avenida

Diumenge, 10 d'abril

12:45 hores Tercer i quart lloc

15:00 hores Final

stats