Copa de la Reina
Esports Bàsquet 08/01/2011

Ciudad Ros Casares protagonitza una de les remuntades més èpiques de la història de l’esport

Ciudad Ros Casares, que ha recuperat 20 punts en contra, i Rivas Ecópolis jugaran demà (15 hores) la final de la Copa de la Reina a València

àlex Gozalbo
1 min
Laia Palau celebra l'agònic triomf del Ros Casares

València“Mai no es pot subestimar el cor d’un equip campió”. La frase, pronunciada per Rudy Tomjanovich, ha adoptat avui tot el seu protagonisme, quan Ciudad Ros Casares ha remuntat 20 punts per aconseguir classificar-se per a la final de la Copa de la Reina d’aquest diumenge (15 hores, Marca TV i Canal 9 Dos).

L’equip valencià ha protagonitzat a la Fonteta, on s’han apropat més de 6.000 espectadors, una de les remuntades més èpiques de la història de l’esport, en recuperar al Mann Filter Saragossa 20 punts negatius en poc més de deu minuts. Al final, 68-66.

“L’afició de la Fonteta sempre respon, sempre”, ha repetit una vegada i una altra Laia Palau, la capitana de Ciudad Ros Casares. “No tinc paraules per descriure el que hem viscut avui”, ha dit Marta Fernández. Totes dues han tingut un paper protagonista en una primera semifinal que ha entronat Becky Brunson (la jugadora que protagonitza avui el reportatge a l’edició de paper del diari ARA), autora de 28 punts i 12 rebots.

El rival de Ciudad Ros Casares a la final serà el Rivas Ecópolis, que ha superat el Perfumerías Avenida (76-81) en la segona semifinal després d'una pròrroga. El conjunt de Salamanca ja és el gran fracassat d’aquesta edició de la Copa de la Reina.

stats