COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 10/02/2011

Pedro Martínez: “Hem d’intentar que el Madrid no se senti còmode i que notin la pressió de jugar a casa”

Pedro Martínez, molt tranquil al 'hall' de l’hotel on estan concentrats els equips, destaca que veu els seus “amb molta il·lusió”

David Jover
1 min
Pedro Martínez

MadridEl Gran Canària té una de les paperetes més difícils d'aquest inici de Copa, el de jugar contra l'amfitrió, el Reial Madrid (21:30h, Teledeporte). Les ganes i la fam per guanyar no hi falten, però com bé reconeix l'entrenador barceloní, "el partit decidirà quines son les nostres possibilitats reals. No en tenim moltes, però tampoc seria just dir que no podem guanyar perquè un partit de bàsquet sempre és obert", ha dit Martínez.

Per Pedro el partit s'ha de portar al terreny de les emocions. "Hi haurà un moment en què ells notaran la pressió i això és el que hem de buscar per sobre de les raons tàctiques". Però, quines són les fortaleses del Gran Canària? "Hem de jugar bé en equip, defensant agressivament, passant bé la pilota, però és fonamental que notin la pressió".

L'equip canari, que en general ja no té gaires efectius, no podrà comptar amb el seu capità, el pivot senegalès Sitapha Savané. El joc interior, per tant, serà un aspecte fonamental davant el Reial Madrid. "Som menys amb la baixa del Taph, i això provocarà que durant uns minuts el nostre quatre titular, en C.J Wallace, haurà de jugar de cinc. La diferència de grandària pot marcar el partit perquè ells són molt més físics i alts".

Tot i així adverteix que "ells també patiran veient que un pivot els juga per fora".

stats