Esports Bàsquet 27/02/2012

Marc Gasol debuta a l'All-Star de la NBA (149-152)

L''speaker' de l'Amway Center d'Orlando s'ha equivocat i ha anunciat el primer bàsquet del jugador català, que ha acabat amb 4 punts i 3 rebots, amb el nom de Kevin Love

Marc Gasol

BarcelonaMarc Gasol ha debutat en un All-Star en què el seu equip, la Conferència Oest, s'ha imposat per 149-152 a la Conferència Est. El pivot català s'ha beneficiat dels problemes físics d'Andrew Bynum per jugar 13 min i 32 s, temps suficient per aportar 4 punts i 3 rebots.

Marc Gasol s'ha estrenat quan passaven cinc minuts de les dues de la matinada i tan sols deu minuts després ja s'havia apuntat la primera cistella, una fita que el seu germà Pau no va poder aconseguir en el seu primer All-Star. L''speaker' de l'Amway Center d'Orlando, això sí, s'ha equivocat i ha anunciat el bàsquet amb el nom de Kevin Love.

Com és habitual, els jugadors han buscat una i una altra vegada cistelles espectaculars, i han deixat la defensa per a un altre dia. De fet, els 88 punts que ha anotat la Conferència Oest en els primers 24 minuts s'han convertit en un nou rècord del partit d'exhibició. Tot i així la Conferència Est, que ha arribat a perdre per més de 20 punts de diferència, ha disposat d'un triple de Dwyane Wade per intentar enviar el partit a la pròrroga.

Marc Gasol, que ha sortit com a pivot titular després del descans, ha completat un partit sòlid. Sense estridències. El protagonisme se l'han endut altres estrelles, com Kobe Bryant, que s'ha convertit en el màxim anotador de la història de l'All-Star, o Kevin Durant, que ha estat escollit com el millor jugador (MVP) del partit, amb 36 punts.