NBA
Esports Bàsquet 17/05/2012

Els Lakers tornen a ensopegar a Oklahoma (77-75)

L'equip de Pau Gasol ha perdut un partit que guanyava per set punts de diferència a dos minuts del final

Pau Gasol supera Serge Ibaka amb una esmaixada

BarcelonaEls Lakers han perdut contra els Oklahoma City Thunder (77-75) un partit que guanyaven per set punts de diferència a dos minuts del final. L'equip de Pau Gasol ha encaixat un parcial de 9-0 amb punts de Kevin Durant, autor de la cistella decisiva, i James Harden.

L'aler pivot català ha sumat 14 punts i 11 rebots en 38:19 minuts de joc, però no ha pogut evitar la derrota dels Lakers, que ara hauran de guanyar quatre dels propers cinc partits de la sèrie contra els Oklahoma City Thunder per no caure eliminats.

Steve Blake ha fallat un triple decisiu a 5 segons del final. El tercer partit es jugarà aquest divendres a l'Staples Center de Los Angeles.