NBA
Esports Bàsquet 12/05/2012

Marc Gasol torna a rescatar els Grizzlies de l'eliminació (88-90)

Els Clippers, que des de 1976 tan sols han aconseguit superar la primera dels 'play-off' en una ocasió, no han sabut aturar l'aportació del pivot català i de Zach Randolph

àlex Gozalbo
1 min
Marc Gasol, Zach Randolph i Rudy Gay

BarcelonaEls Grizzlies de Marc Gasol han tornat a salvar l'eliminació contra els Clippers (88-90), han igualat la sèrie (3-3) i aquest diumenge es jugaran la classificació per a les semifinals de la Conferència Oest en el setè partit de l'eliminatòria.

Per segon partit consecutiu, Marc Gasol (23 punts i 9 rebots) ha tornat a tenir un gran protagonisme ofensiu al costat de Zach Randolph (18 punts i 16 rebots). Els Clippers, que des de 1976 tan sols han aconseguit superar la primera dels 'play-off' en una ocasió, han trobat a faltar l'aportació de Chris Paul, que ha jugat amb molèsties al maluc.

Els Grizzlies, que guanyaven per cinc punts de diferència a 23 segons del final, han sabut jugar els últims instants del partit.

El setè partit de la sèrie es jugarà aquest diumenge al FedEx Forum de Memphis i el guanyador s'enfrontarà a les semifinals de la Conferència Oest als San Antonio Spurs.

LeBron James (Miami Heat), per la seva banda, ha estat designat per tercer vegada millor jugador (MVP) de la temporada.

Resultats

Los Angeles Clippers, 88 – Memphis Grizzlies, 90 (3-3)

stats