NBA
Esports Bàsquet 10/06/2012

Els Miami Heat esgoten els Celtics (101-88) i jugaran la final de la NBA

L'equip local no ha fallat en el setè i definitiu partit de la final de la Conferència Est i a partir de la matinada de dimarts a dimecres jugarà la final de la NBA contra els Oklahoma City Thunder

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James, contra els Celtics

BarcelonaEls Miami Heat no han fallat en el setè i definitiu partit de la final de la Conferència Est, s'han imposat al Boston Celtics (101-88) i a partir de la matinada de dimarts a dimecres jugaran la final de la NBA contra els Oklahoma City Thunder. L'equip local ha completat un últim quart demolidor contra un equip que mai s'ha rendit.

LeBron James (31 punts i 12 rebots), Dwyane Wade (23 punts, 6 rebots i 6 assistències) i Chris Bosh (19 punts i 8 rebots) han fet honor al nom de 'Big Three' contra els Boston Celtics, que s'han quedat sense forces en la recta final.

Serà la tercera final per a LeBron James, que encara no té cap anell de campió. L'estrella dels Miami Heat s'ha convertit en el tercer jugador de la història de la NBA en anotar més de 25 punts en els set partits d'una eliminatòria contra els Boston Celtics.

stats