NBA
Esports Bàsquet 18/06/2012

Els Miami Heat superen els Oklahoma City Thunder (91-85) i donen un pas de gegant cap al títol

LeBron James, que té l'anell de campió a tan sols dues victòries, ha tornat a ser el líder amb 29 punts, 14 rebots i una gran defensa sobre Kevin Durant

LeBron James i Serge Ibaka

BarcelonaDes que les finals de la NBA van adoptar l'any 1985 el format de 2-3-2, tan sols dos equips han aconseguit guanyar els tres partits centrals com a locals. Aquest és el repte d'uns Miami Heat que s'han imposat als Oklahoma City Thunder (91-85) en el tercer enfrontament d'una sèrie que ja dominen per 1-2.

LeBron James, que té l'anell de campió a tan sols dues victòries, ha tornat a ser el líder dels Miami Heat amb 29 punts i 14 rebots. A més, ha sabut aturar l'aportació de Kevin Durant, que ha anotat 25 punts, però que no ha tingut la incidència d'altres dies.

Els Oklahoma City Thunder han començat el partit millor que els dos primers i el marcador ha estat igualat fins al tercer quart, quan l'equip d'Scott Brooks ha millorat la seva defensa i ha aconseguit una renda de 10 punts. La reacció local, que ha aprofitat la quarta falta personal de Kevin Durant, no s'ha fet esperar i els Miami Heat han recuperat el control del partit amb un parcial 4-13.

En la recta final del partit els Thunder no han sabut mantenir l'encert dels Heat i semblava que s'havien quedat despenjats a tres minuts i mig del final, però han sabut reaccionar i situar-se a un punt d'un rival que ja no ha deixat escapar el triomf.

El quart partit de la final es jugarà, de nou a l'American Airlines Arena, en la matinada de dimarts a dimecres (3 hores, Canal + 1 i Canal + Deportes).