NBA
Esports Bàsquet 05/03/2012

Pau Gasol no s'arronsa en un incòmode partit contra els Miami Heat (93-83)

L'aler pivot català ha sumat 11 punts, 10 rebots i 4 assistències en un duel molt incòmode per a ell ja que s'ha enfrontat durant molts minuts a Shane Battier en defensa i a LeBron James en atac

LeBron James i Pau Gasol

BarcelonaMentre decideixen si traspassen Pau Gasol o no, els Lakers s'han imposat als Miami Heat (93-83), un rival contra el qual havien perdut els últims quatre partits. L'aler pivot català ha sumat 10 punts, 10 rebots i 4 assistències en un duel molt incòmode per a ell ja que s'ha enfrontat durant molts minuts a Shane Battier en defensa i a LeBron James en atac. A més, Pau Gasol ha rebut molt poques pilotes en atac, on només ha pogut intentar 10 tirs.

Erik Spoelstra ha sorprès Mike Brwon a l'inici del tercer quart, quan ha aprofitat la baixa de Chris Bosh per fer jugar LeBron James com a aler pivot. Gràcies a aquesta situació tàctica, l'entrenador dels Miami Heat ha aconseguir retallar la renda de 12 punts que els Lakers portaven al descans. L'equip de Los Angeles, però, ha sabut reaccionar i endur-se la victòria amb un Kobe Bryant (33 punts) molt inspirat en el primer i l'últim quart.

Els dos equips han jugat el partit, que ha estat televisat en directe per a tots els Estats Units, amb unes samarretes especials (Los Lakers i El Heat) amb motiu de la 'Nit Llatina' de la NBA.

El gran protagonista del dia, però, ha estat Rajon Rondo, base dels Boston Celtics que ha sumat 18 punts, 20 assistències i 17 rebots contra els New York Knicks (115-111) en un partit que ha necessitat pròrroga.