NBA
Esports Bàsquet 24/05/2012

Els Sixers porten els Celtics al límit (82-75)

Les dues franquícies s'estan deixant la vida per intentar ocupar el lloc que, abans de la greu lesió de Derrick Rose, estava destinat per als Chicago Bulls, i lluiten per arribar a la final de la Conferència Est

àlex Gozalbo
1 min
Elton Brand esmaixa contra el Celtics

BarcelonaBoston Celtics i Philadelphia 76ers s'estan deixant la vida per intentar ocupar el lloc que, abans de la greu lesió de Derrick Rose, estava destinat per als Chicago Bulls. Les dues franquícies lluiten per arribar a la final de la Conferència Est, però cap de les dues ha estat capaç de guanyar dos partits consecutius. Aquesta matinada han guanyat els Sixers (82-75), que han empatat la sèrie (3-3) i han forçat el setè i definitiu partit.

El base Jrue Holiday (20 punts) i l'aler pivot Elton Brand (13 punts i 10 rebots) han liderat els Sixers contra uns Celtics amb percentatges de tir molt baixos. L'equip de Philadelphia, que ha tingut el suport d'Allen Iverson, ha millorat la seva producción interior.

L'entrenador dels Sixers, Doug Collins, ha utilitzat com a motivació un vídeo del sisè partit de finals de conferència que l'equip de Philadelphia va disputar l'any 1982 contra els Celtics i que també van guanyar.

El setè i definitiu partit es jugarà aquest dissabte a TD Garden Boston.

stats