All-Star NBA 2012
Esports Bàsquet 26/02/2012

Jeremy Evans (esmaixades) i Kevin Love (triples) guanyen uns concursos de l'All-Star per oblidar

L'aler dels Utah Jazz i l'aler pivot dels Minnesota Timberwolves, company de Ricky Rubio, s'han convertit en els protagonistes del segon dia de l'All-Star d'Orlando

àlex Gozalbo
1 min
Jeremy Evans vola per sobre de Gordon Hayward

BarcelonaJeremy Evans, campió del concurs d'esmaixades, i Kevin Love, guanyador del concurs de triples, s'han convertit en els protagonistes del segon dia de l'All-Star d'Orlando.

Evans, que ha completat una esmaixada amb dues pilotes saltant per sobre del seu company Gordon Hayward, ha estat el jugador més votat pels aficionats, que enguany han substituït el paper del jurat. El jugador dels Utah Jazz, que ha ocupat el lloc d'Iman Shumpert, s'ha imposat a Chase Budinger, Paul George, que ha fet una esmaixada amb els llums del pavelló apagats, i Derrick Williams, que en un dels salts ha tingut la col·laboració de Ricky Rubio, en un concurs d'esmaixades que no quedarà en el record dels aficionats.

Kevin Love, per la seva banda, s'ha endut el concurs de triples. El company de Ricky Rubio, que juga a la posició d'aler pivot, ha donat la sorpresa i, tot i necessitar el desempat en la ronda prèvia i en la final (Kevin Durant i James Jones), s'ha imposat als seus rivals. La nota nostàlgica de la nit l'ha posat Antony Morrow, amb una samarreta de Drazen Petrovic.

En els dos concursos que han obert la nit, Allan Houston, Landry Fields i Cappie Pondexter (tir) i Tony Parker (habilitats) han estat els altres guanyadors.

stats