Lliga Catalana LEB
Esports Bàsquet 16/09/2012

El Força Lleida, campió de la Lliga Catalana LEB als cinc mesos de la seva creació (72-65)

L'equip que entrena Joaquín Prado ha remuntat una desavantatge de set punts contra el filial del Barça Regal

àlex Gozalbo
1 min
El Força Lleida, campió de la Lliga Catalana LEB

BarcelonaEl Força Lleida, un club creat a l'abril que recull l'herència del Lleida Basquetbol, ha guanyat aquest diumenge la Lliga Catalana LEB en imposar-se al Barça Regal B (72-65). L'equip que entrena Joaquín Prado ha remuntat una desavantatge de set punts gràcies a un parcial de 27-18 en l'últim quart.

L'aler James Johnson, que ha sumat 14 punts, ha tingut un protagonisme clau en la recta final del partit disputat al Barris Nord de Lleida. Altres jugadors destacats han sigut Dominic Calegari (15 punts i 5 rebots), Alex Thompson (12 punts i 6 rebots) i, sobretot, Miki Feliu (8 punts), designat millor jugador (MVP) de la final.

El filial blaugrana, un equip entrenat per Boja Comenge, ha competit molt bé durant 38 minuts, tot i la baixa de Mario Hezonja, que aquest dissabte va disputar vuit minuts amb el primer equip contra el Panathinaikos. Iván García ha acabat amb 18 punts.

El Força Lleida s'enfrontarà al primer equip del Barça Regal a les semifinals de la Lliga Catalana ACB, que es disputarà a Badalona.

El BC River Andorra, per la seva banda, s'ha fet amb la tercera posició de la Lliga Catalana LEB en superar el CB Prat Joventut per 54-71.

stats