ACB
Esports Bàsquet 12/12/2010

La Penya, que rep la visita del Granada, vol seguir en els llocs de privilegi

Guanyar ja és una obligació. Si els badalonins volen continuar a la part alta i tenir clares opcions d'entrar a la Copa del Rei, han de guanyar aquest diumenge al Granada

David Jover

BarcelonaCap victòria fora de casa en el que va de temporada és el balanç del Granada, que actualment ocupa la dissetena posició de la taula amb dues victòries i vuit derrotes. Davant d'un rival així, però, la Penya no es pot confiar, ja que els de Trifon Poch han perdut per quatre o menys punts en cinc partits de l'ACB.

A més, la temporada passada el Granada ja va donar la sorpresa a l'Olímpic (76-86) en un partit on l'islandès Jon Stefansson, 19 punts, i Nico Gianella, 14, que és dubte seriós fins minuts abans del partit, van ser els millors juntament amb Hendrix, actualment a les files del Maccabi Tel Aviv. Pel que fa als enfrontaments entre ambdós equips, els de Pepu Hernández han guanyat en vuit de les onze ocasions en què s'han vist les cares.

El DKV, en canvi, està tranquil. Sap que les expectatives creades a principi de temporada no eren tan altes i que té la tranquil·litat necessària per afrontar els partits amb garanties. Els set triomfs aconseguits fins el moment deixen els de Badalona en places de privilegi, ja que si el sorteig per la Copa del Rei fos avui mateix serien caps de sèrie. Sumar la vuitena victòria serà important abans d'enfontar-se, diumenge vinent, al Regal Barça al Palau Blaugrana.