Bàsquet
Esports Bàsquet 02/04/2011

El DKV Joventut visita la pista de l'Unicaja, un rival directe en la lluita per entrar al 'play-off'

L'Unicaja, que està en zona de classificació, només està separat dels badalonins per una victòria. La Penya buscarà sumar la victòria igual que a la primera volta

Redacció
1 min
Todorovic, entre Savanovic i Pietrus.

BarcelonaEl DKV Joventut visita la pista de l'Unicaja (19.00) en un partit on els homes de Pepu Henández s'enfronten a un rival directe en la lluita pel play-off. Els malaguenys tenen una victòria més i són setens a la taula, encara que el gruix d'equips que estan lluitant per classificar-se fa que la Penya ocupi l'onzena posició.

Després de guanyar en les dues últimes jornades contra el Lagun Aro i el Meridiano Alacant, els badalonins busquen sumar una nova victòria, com ja van fer la temporada passada (76-78).

Per aquest partit, el tècnic s'ha endut els vuit jugadors disponibles de la primera plantilla, a més dels vinculats Albert Ventura (escorta) i Marko Todorovic (pivot). I buscarà sumar una nova victòria contra l'Unicaja, després de derrotar l'equip -aleshores dirigit per Aito García Reneses- a la primera volta.

Serà un partit especial per Pere Tomàs i Josep Franch. I és que els dos jugadors de la Penya compliran 100 i 50 partits a l'ACB, respectivament.

D'altra banda, l'Unicaja de Màlaga també està en una bona dinàmica de resultats. Els andalusos han sumat les quatre últimes victòries i s'han colat a la setena posició de l'ACB. A més, encara no han perdut cap partit a la seva pista en aquesta segona volta de la Lliga.

Per aquest enfrontament, l'aler Carlos Jiménez podria reaparèixer després de dos mesos lesionat. També podria jugar Joel Freeland, que fins aquest divendres no es va poder entrenar per un cop a la tíbia, i que finalment ha entrat a la llista de convocats.

stats