ACB
Esports Bàsquet 05/05/2011

El DKV Joventut vol trencar la ratxa de derrotes contra el Caja Laboral

El DKV Joventut disputa aquesta nit (20.00h) davant el Caja Laboral l'últim partit de la temporada a Badalona amb l'ànim de repetir l'actitud mostrada davant el Regal Barça

Redacció
1 min
Mc Donald intenta el llançament davant de Xavi Rey

BarcelonaDefinitivament classificat en la tretzena posició -dos per sota de l'aconseguida la passada campanya-, l'equip de Badalona intentarà tornar a treure l'orgull exhibit davant el conjunt blaugrana i acomiadar a l'Olímpic una campanya difícil deixant un bon gust de boca als seus aficionats .

Sembla complicat que l'equip de Pepu Hernández pugui trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives que acumula, perquè davant tindrà un rival que encara aspira a la tercera posició i que intentarà ficar pressió al Power Electronics València guanyant a Badalona.

Els verd-i-negres arriben al partit després de caure diumenge passat davant el CAI Saragossa (91-74) en un partit que van començar molt bé, però en el qual es van anar desinflant a mesura que passaven els minuts.

A les files basquistes, dos exjugadors com Pau Ribas i Marcelinho Huertas tornaran a Badalona, el que suposarà un al·licient més per als aficionats i un orgull per al Joventut en veure tants jugadors formats en el seu planter sobre la pista.

L'equip de Dusko Ivanovic ha guanyat a Badalona les dues últimes temporades, però en el còmput total d'enfrontaments entre verd-i-negres i blaugranes dels 43 partits disputats, 30 van ser per als catalans, 12 per als vitorians i un partit, en la temporada 82-83 va acabar en empat.

stats