ACB
Esports Bàsquet 09/01/2011

El DKV Joventut no pot fallar a l'Olímpic davant el Fuenlabrada, rival directe

No es pot fallar, i menys a l'Olímpic. Si la Penya guanya, estarà amb un peu i mig a Madrid. Si perd, ho tindrà complicat i pot arribar a no dependre de sí mateix

David Jover
1 min
English intenta la cistella davant de Freire i Guille Rubio

BarcelonaAmbició és la paraula clau pel DKV. La mateixa rauxa que va exhibir en la segona part davant l'Unicaja l'ha de demostrar aquest matí contra un Fuenlabrada que està situat en la quarta plaça de la taula amb un balanç de 9-5.

Però els madrilenys tenen una baixa important. Aquesta setmana s'ha conegut el traspàs per uns 900.000 euros del seu millor jugador, el pivot Esteban Batista a l'actual campió de la Lliga ACB, el Caja Laboral. Per tant, els homes de Salva Maldonado, que ja acumulen nou victòries i tenen a la mà el poder entrar a la Copa del Rei, milloren en l'apartat econòmic, però es debiliten esportivament

Aquesta situació l'ha d'aprofitar el DKV Joventut per sumar el novè triomf de l'any, que el situaria a un pas d'aconseguir el primer objectiu de la temporada. A més, empataria a victòries amb el Fuenlabrada i una victòria àmplia l'ajudaria a millor el seu average que actualment és de -3 punts i en cas d'empat serà necessari.

L'any difícil que travessen els verd-i-negres en l'econòmic es veuria recompensat amb el premi de disputar la Copa del Rei, competició que no fa tant, al 2008 a Vitòria, va guanyar quan a les seves files comptava amb Ricky Rubio, Rudy Fernández, Demond Mallet i Aíto García Reneses a la banqueta.

Somiar és gratis i l'esperit de la Penya ha de ser present a una competició tan tradicional com la Copa.

stats