ACB
Esports Bàsquet 15/05/2011

El DKV Joventut vol acabar la temporada amb un triomf a Fuenlabrada

La Penya visita una de les pistes més complicades de la competició i en el pitjor moment. A més de les sis derrotes consecutives, el Joventut se la juga amb un equip que opta a ser al 'play-off' pel títol

Redacció
2 min

BarcelonaEl DKV Joventut s'acomiada aquesta tarda de la temporada a Fuenlabrada (19.00 hores) i vol fer-ho donant el millor de si mateix davant un equip que es juga la classificació per a la fase final. Els verd-i-negres es convertiran en jutge del campionat, de manera que s'exigeixen competir els 40 minuts com ho van fer en l'últim partit contra el Caja Laboral, encara que amb derrota (80-83).

Pepu Hernández viatja a Fuenlabrada amb els seus vuit jugadors séniors més els quatre del filial que en els últims partits ja han estat convocats: els pivots Marko Todorovic i Nacho Llovet, i els alers Albert Ventura i Joan Tomàs. El conjunt català acumula sis derrotes consecutives per la qual cosa en cas de caure demà contra l'equip de Salva Maldonado igualaria la pitjor ratxa de la història del club a la lliga ACB, registrada la temporada passada.

Els verd-i-negres no guanyen un partit lluny de Badalona des que el 20 de març ho van fer a la pista del Lagun Aro (74-76) i, a més, no han estat capaços de lluitar pel triomf en cap dels seus últims desplaçaments. En el partit disputat a Badalona, el DKV Joventut va guanyar per 100-86 en el primer partit dels de Fuenlabrada després de la marxa d'Esteban Batista al Caja Laboral.

El pavelló Fernando Martín li ha anat bé sempre al DKV Joventut, on ha guanyat en les seves set últimes visites. Només en 3 dels 25 enfrontaments entre els dos equips van guanyar els de Fuenlabrada. Però la realitat inqüestionable és que l'equip de Salva Maldonado està en un moment de joc millor que l'equip verd-i-negre i té davant la classificació per a la fase final, i pot optar fins i tot a la cinquena plaça.

Els homes de Pepu Hernández tindran davant tres exjugadors verd-i-negres, un especialment motivat: Krispars Valters. Ferran Laviña i Lubos Barton estan sent també peces importants a l'equip de Madrid.

stats