ACB
Esports Bàsquet 05/12/2010

El DKV Joventut rep el Lagun Aro, un dels equips revelació de l'ACB

Els homes de Pepu Hernández, amb la confiança pels núvols després de vèncer a Alacant la passada jornada (71-75), busquen la setena victòria de la temporada

David Jover
1 min

BarcelonaQuart contra novè. Només els separa una victòria i ambdós equips són revelacions de principi de temporada. L'Olímpic de Badalona acull aquest diumenge (Teledeporte, 17h) un dels duels més bonics de la jornada. Bascos i catalans busquen un objectiu comú per aquesta primera volta: la classificació per a la Copa del Rei de Madrid. Això només serà possible si, a la jornada 17, els dos equips estan situats entre els vuit primers.

Una de les claus del partit serà, possiblement, el paper de Jimmy Baron i Javi Salgado. L'escorta americà, que té una mitjana de 16.2 punts per partit, i el base basc, que aporta 11 punts i tres assistències per matx, són les armes més incisives dels de Laso. En aquest sentit, Pepu Hernández haurà de vigilar-los de ben a prop amb bones defenses de Pere Tomàs i Josep Franch. A més, el Lagun Aro també compta amb Albert Miralles, exjugador verd-i-negre, que estarà motivat per tornar al lloc que el va veure debutar a l'ACB.

Pel que fa als enfrontaments entre els dos equips, el DKV parteix amb un clar avantatge. Dels sis partits disputats, els de Badalona n'han guanyat cinc, per un dels bascos. Tot i així, el darrer duel se'l van emportar els de Laso. Una altra dada a destacar és que l'entrenador dels guipuscoans, Pablo Laso, dirigirà el seu partit número 100 a l'ACB a Badalona.

stats