ACB
Esports Bàsquet 20/03/2011

El DKV Joventut necessita el triomf contra el Lagun Aro per no despenjar-se de les places de 'play-off'

Els de Pepu Hernández estan a un triomf de les posicions que donen accés als 'play-off' per al títol i a Sant Sebastià (12.30 h, Esport3), poden assegurar-se matemàticament la permanència a la Lliga ACB

Redacció
1 min
El base del DKV Russell Robinson avança sota la defensa de Sam Van Rossom, del CAI.

BarcelonaPepu Hernández s'ha endut a Sant Sebastià a tres jugadors del vinculat, Joan Tomàs, Albert Ventura i Marko Todorovic, a més del júnior Albert Homs per completar una convocatòria que, com ja és habitual, només compta amb vuit jugadors amb fitxa sènior.

La defensa i la regularitat durant els quaranta minuts seran les claus perquè el DKV Joventut pugui optar al triomf. Davant del Power Electronics València, un parcial de 29-14 va arruïnar les esperances dels verd-i-negres de disputar el partit als de Svetislav Pesic. Els jugadors exteriors de la Penya hauran d'intentar aturar demà el tirador Jimmy Baron, en ratxa en les últimes jornades, i impedir que el polivalent Andy Panko jugui amb comoditat des de posicions allunyades del cèrcol.

Només en una de les set ocasions en què tots dos equips s'han enfrontat a la Lliga ACB el Lagun Aro GBC ha sortit victoriós. Va ser la temporada passada a Sant Sebastià (78-70). A la primera volta d'aquest campionat els verd-i-negres van guanyar per només dos punts de diferència a l'Olímpic de Badalona (75-73).

stats