Lliga Endesa
Esports Bàsquet 23/02/2012

Lubos Barton: "Puc aportar mentalitat, que crec que és el que li falta a l'equip"

El nou fitxatge del Fiatc Joventut, que porta tres dies entrenant-se amb la Penya, ha passat aquest dijous les proves mèdiques

àlex Gozalbo
1 min
Lubos Barton

BarcelonaLubos Barton, nou fitxatge del Fiatc Joventut, ha passat aquest dijous les proves mèdiques. "Valoro molt positivament el meu retorn a Badalona, estic molt il·lusionat de tornar a defensar la samarreta del Joventut. M'agradaria haver arribat en altres circumstàncies i no a meitat de temporada, però tenia clar que volia venir i ajudar l'equip", ha assegurat l'aler, que va jugar tres temporades (2005-08) a la Penya.

Barton va començar la temporada amb el Mad-Croc Fuenlabrada, on ha tingut una mitjana de 6,1 punts i 4,8 rebots en els 15 partits que ha disputat. "Quan vaig rescindir la meva relació contractual vaig venir a Barcelona. És una ciutat que m'encanta, tinc casa aquí i em trobo molt a gust. Ara espero poder acabar la temporada de la millor manera possible amb el Fiatc Joventut. Tot aquest temps sense jugar ha estat una mica estrany per a mi", ha confessat.

"Penso que puc aportar moltes coses: lideratge, experiència, treball, actitud i mentalitat, que crec que és el que li falta a l'equip. Sóc aquí per ajudar els meus companys i que puguem ser el millor equip possible", apunta Barton, que porta tres dies entrenant-se amb l'equip i Salva Maldonado, entrenador amb el qual va coincidir a Fuenlabrada.

stats