NBA
Esports Bàsquet 21/02/2012

Derrota dels Wolves de Ricky Rubio a la pista d'uns Nuggets on Rudy segueix lesionat

Els problemes d'esquena de Rudy Fernández han impedit un duel amb Ricky Rubio en el partit que els Nuggets han guanyat per 103-101 als Wolves.

Ricky Rubio, en acció a la pista dels Nuggets

DenverEl base del Masnou va anotar 16 punts, en una mala sèrie de 5 cistelles de 16 intents (la nit anterior va llançar 17 vegades), va atrapar 5 rebots, va repartir 5 asisencias i va robar 3 pilotes. Afflalo va anotar la cistella decisiva i Al Harrington va liderar l'atac dels Nuggets, que es van imposar a la pròrroga. Afflalo va anotar una cistella que va trencar l'empat quan restaven 33,7 segons del temps de pròrroga i va concloure el partit amb 20 punts que el van deixar com el segon màxim encistellat.

Però va ser el reserva Al Harrington el que va liderar l'atac dels Nuggets (18-15) a l'anotar 31 punts, la millor marca que ha tingut des de començament de temporada, mentre que el veterà Andre Miller va aportar 5 punts i repartit 12 assistències . La jugada clau la va protagonitzar Afflalo que va superar el marcatge de Luke Ridnour i va fer el va disparar a cistella que li va permetre anotar els dos punts que va trencar l'empat al marcador i va donar l'avantatge definitiva als Nuggets, que van trencar ratxa de tres derrotes seguides.

El novell Kenneth Faried va aconseguir un 'doble doble de 10 punts, 14 rebots, 3 taps i va recuperar 2 pilotes que van ajudar els Nuggets a guanyar el dissetè partit dels últims 18 disputats contra els Timberwolves. Un cop més Kevin Love va ser el líder encistellador dels Timberwolves en aconseguir un 'doble doble de 22 punts i 13 rebots, a més de repartir quatre assistències i recuperar dues pilotes.

Michael Beasley va aportar 17 punts i 7 rebots que el van deixar com el segon màxim encistellador dels Timberwolves (16-17), que van tornar a tenir marca perdedora. Mentre que el porto-riqueny José Juan Barea, que va jugar 14 minuts com a reserva, va aportar sis punts al anotar 2 de 7 tirs de camp, va fallar els quatre intents de triple, i va encertar 2-2 en els llançaments de personal, va capturar tres rebots i va donar una assistència.