ACB
Esports Bàsquet 27/02/2011

Jackson i Warren eviten el triomf de la Penya a l'Olímpic (76-80)

No ha pogut ser tot i que s'ha donat la cara fins al final. Els de Pepu Hernández s'han vist superats pel Bilbao Basket en un matx on el DKV ha merescut millor sort

D. Jover
1 min
Jackson, clau en el triomf basc, defensatper Russell Robinson

BarcelonaEl DKV Joventut ha tornat a perdre aquest migdia davant el Bilbao i suma així la tercera derrota consecutiva en Lliga ACB. Els verd-i-negres globalment han jugat un bon partit, però en els minuts decisius no han sabut aturar la parella Chris Warren-Aaron Jackson, que no han notat la pressió i amb deu punts gairebé seguits entre tots dos en els dos darrers minuts, han impedit un triomf badaloní.

L'inici de partit ha estat molt bo. Amb un bàsquet molt fluid i movent molt bé la pilota, la Penya s'ha situat fins a deu punts per sobre amb una cistella de Jelinek (22-12). Però tot ha canviat a partir de la tècnica i el desqualificant que ha rebut Àlex Mumbrú al final del primer període. En lloc d'enfortir els locals, els ha anat en contra i a poc a poc el Bilbao ha anat remuntant i al descans ja havia igualat el marcador a 38.

A la represa, els de Pepu no s'han trobat còmodes en cap moment i ha estat aleshores quan el Bilbao Basket s'ha situat de nou per davant en el marcador (40-44) gràcies a Warren i Marko Banic. A mesura que han passat els minuts, el DKV ha reaccionat i amb un triple de Josep Franch a falta de tres minuts ha tornat a situar-se per davant (66-63), però no ha sabut fer-se fort davant de Warren i Jackson, que han dinamitat el matx en els darrers dos minuts i han capgirat el marcador.

stats