COPA DEL REI ACB 2011
Esports Bàsquet 11/02/2011

La Penya busca complir una missió que per a molts és impossible (21:30 h)

Després d’una primera jornada sense sorpreses, l’equip de Pepu Hernández intentarà plantar-li cara al millor equip d’Europa. Mickeal, descartat, no jugarà

David Jover
1 min
Ricky Rubio i Jordi Trias.

MadridSempre es fa llarg haver d’esperar el divendres per jugar. Les hores passen molt lentes, es fan eternes, i els nervis cada minut van en augment. Per a la Penya això és bo, perquè no té res a perdre i molt a guanyar, però per al Barça pot ser contraproduent, ja que la pressió que arrossega pel fet de ser el favorit pot fer que els passi factura en el partit.

Si la lògica s’imposa, ja sigui per pressupost o plantilla, el Regal Barça no ha de patir gaire. Però a la Copa res és com sembla i sempre hi ha alguna sorpresa. En els dos primers partits de quarts tant València com Madrid van fer bons els pronòstics, i en aquesta segona jornada tothom estarà expectant per veure si se’n produeix alguna.

Aquest matí, a l’hotel de concentració d’ambdós equips es respirava tranquil·litat, i el Regal Barça ha fet la seva sessió de vídeo habitual abans d’anar a entrenar al Palacio de los Deportes. Pete Mickeal, tot i ser el descartat per Pascual, s’ha mostrat tranquil i relaxat.

Aquesta nit (21:30 h, Teledeporte i ACB 360) el DKV Joventut intentarà donar una bona imatge i si és possible demostrar que amb vuit jugadors de la casa (Franch, Jelinek, Tomàs, Flis, Suárez, Ventura, Homs i Llovet) es pot guanyar el campió d’Europa. A la mitjanit tindrem la resposta.

stats