Bàsquet
Esports Bàsquet 30/04/2012

Espanya queda aparellada amb Brasil, Austràlia, Gran Bretanya i Xina en els Jocs de Londres

La selecció espanyola de bàsquet masculí debutarà en el torneig davant la Xina el 29 de juliol

Efe
1 min
Resultat final de l'agrupació dels equips de bàsquet pels Jocs Olímpics de Londres 2012

BarcelonaEspanya i Brasil han quedat aparellats amb Austràlia, Xina i Gran Bretanya en el Grup B de la competició de bàsquet dels Jocs Olímpics de Londres 2012, segons el sorteig realitzat aquest dilluns a Rio de Janeiro per la Federació Internacional de Bàsquet (FIBA).

En el grup A han quedat aparellats Estats Units, França, Argentina, Tunísia i les dues primeres seleccions del Torneig Classificatori Olímpic que es disputarà a Caracas entre el 2 i el 8 de juliol.

L'altra selecció del Grup B serà la tercera del torneig classificatori de Caracas.

La selecció espanyola de bàsquet debutarà en el torneig de Londres 2012 davant la Xina el 29 de juliol.

Després del debut davant la Xina, a la qual també es va enfrontar a Pequín 2008-en la segona jornada-amb victòria per 85-75, el conjunt espanyol s'enfrontarà a Austràlia el 31 de juliol, a Gran Bretanya el 2 d'agost, al tercer del Preolímpic el 4, ja Brasil el 6.

Si aconsegueix la classificació, disputarà els quarts de final contra un equip del grup A el 8 d'agost. Els quatre primers classificats es creuaran en forma d'aspa (primer contra quart, segon contra tercer, tercer contra segon i quart contra primer) amb els equips de l'altre grup.

Les hipotètiques semifinal i final estan fixades per al 10 i el 12 d'agost.

stats