ACB
Esports Bàsquet 04/03/2011

Ettore Messina dimiteix i el Reial Madrid segueix pensant en Pepu Hernández

L'entrenador italià ha presentat la seva renúncia com a entrenador del Reial Madrid i Juan Carlos Sánchez i Alberto Herreros volen el tècnic del DKV Joventut

àlex Gozalbo
1 min
Ettore Messina.

Badalona p { margin-bottom: 0.21cm; } Ettore Messina ha presentat la seva dimissió com a entrenador del Reial Madrid. El tècnic, que ahir a la nit va assegurar que situacions com la del partit contra el Montepaschi Siena “no poden tornar a passar”, va demanar perdó als aficionats.

El club ha confirmat la notícia, avançada per Onda Madrid, i ha informat que Messina oferirà demà (11 hores) una roda de pemsa al Santiago Bernabéu i que Lele Molin, el seu ajudant, es farà càrrec de l'equip.

L'entrenador italià va rebre fa dies una atractiva oferta de l'Armani Jeans de Milà i el tècnic se la mira amb bons ulls. El primer candidat per ocupar la seva banqueta és Pepu Hernández, entrenador del DKV Joventut. El conveni signat entre l'ACB i l'AEEB obliga els entrenadors a deixar passar un mes per canviar de club. Casualment la Penya és l'equip que demà (18 hores, Teledeporte) visita el pavelló de la Caja Mágica.

Juan Carlos Sánchez, director de la secció de bàsquet del Reial Madrid, i Alberto Herreros, director esportiu, creuen que Pepu Hernández és la persona adequada per redreçar la secció.

stats