Eurolliga
Esports Bàsquet 14/12/2010

Les entrades per a la Final Four de Barcelona es posen a la venda a les 12 del migdia

Els preus de les entrades oscil·laran entre els 125 i els 550 euros, segons la ubicació al Palau Sant Jordi

àlex Gozalbo
1 min
El serbi del Regal Barça Perovic, en acció a la pista del Fenerbahçe

BarcelonaGairebé cinc mesos abans de la seva celebració, les entrades per assistir a la Final Four de Barcelona es posen a la venda demà, dimecres. Els quatre millors equips de l'Eurolliga lluitaran pel títol al Palau Sant Jordi del 6 al 8 de maig.

Aquestes localitats, que corresponen al 80% del total de l'aforament del Palau (15.768 espectadors), es podran adquirir a través de la web oficial de l'Eurolliga a partir de les 12 del migdia.

L'Eurolliga reservarà unes 1.000 entrades més per a cada equip classificat per la Final Four, que es posaran a la venda quan es coneguin els conjunts finalistes. Així mateix, en reservarà un paquet per a patrocinadors, mitjans de comunicació i autoritats locals.

Els preus de les entrades, que serviran per veure els dos partits de semifinals, la final de consolació i la gran final, oscil·laran entre els 125 i els 550 euros, segons la ubicació al Sant Jordi.

El Regal Barça és l'actual campió de l'Eurolliga ja que la temporada passada l'equip català va adjudicar-se el segon títol de la seva història, en superar l'Olimpiakos grec (86-68).

La mitjana del preu de les entrades s’ha rebaixat un 15% respecte la Final Four de Berlín de l’any 2009 i un 5% respecte l’edició de la temporada passada de la fase decisiva de l’Eurolliga, disputada a l’Omnisports de París-Bercy.

stats