Bàsquet
Esports Bàsquet 18/03/2011

L'Eurolliga obliga al Regal Barça a avançar el duel d'ACB amb l'Estudiantes a aquesta nit (20.45h)

Xavi Pascual recupera a Morris i a Fran Vázquez però manté el dubte fins a última hora de Joe Ingles

Redacció
2 min
Terence Morris del Regal Barça defensa el búlgar del Cajasol Kaloyan Ivanov.

BarcelonaEl Regal Barcelona rebrà demà al Palau Blaugrana (20:45 hores) a l'Asefa Estudiantes, en un xoc avançat de la vint-i-sisena jornada de la fase regular de la lliga ACB a causa dels compromisos europeus dels dos equips i que possiblement condicionin el ritme del partit. Els blaugranes inicien dimarts que ve davant el Panathinaikòs d'Atenes l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga (al millor de cinc partits) el seu camí cap a la Final Four de Barcelona.

Els estudiantils, de la seva banda, faran el mateix dimecres en els quarts de final de l'Eurocopa (a doble partit), viatjant a la pista del Cedevita Zagreb, penúltim pas per a la Final a Quatre de Treviso.

En aquest context, els dos escaires afronten el xoc de demà amb moltes precaucions i també amb moltes rotacions, ja que a les files de l'equip de Xavi Pascual retornen Terence Morris i Fran Vázquez, absents a l'última jornada a Menorca. Morris s'ha recuperat d'una lumbàlgia, mentre que Fran Vázquez patia un esquinç en el lligament lateral extern del turmell esquerre, que es va fer contra el Cajasol.

L'aler Joe Ingles, que tampoc va viatjar a Menorca a causa d'una elongació en el bessó de la cama esquerra, és l'únic dubte per al partit contra els estudiantils.

Pascual espera que els seus jugadors estiguin centrats totalment en el partit, sense pensar en els dos decisius d'Eurolliga de dimarts que ve i dijous al Palau.

La motivació del tècnic està a recordar que la victòria representa seguir líders en solitari de la lliga ACB i que l'Asefa Estudiantes ha estat un dels quatre equips que els ha derrotat en aquesta temporada (63-62).

Onzè en la taula i amb les mateixes victòries (13) que l'Unicaja, que marca la línia dels vuit primers equips que disputaran el 'play off' pel títol, l'Asefa arriba al Palau amb una ratxa de sis victòries en les set últimes jornades, després de caure en la penúltima a la pista del Gran Canària (78-67).

stats