Eurolliga
Esports Bàsquet 02/12/2010

El Cholet mesura aquest vespre l'estat del Regal Barça

El futur de l'equip de Xavi Pascual a l’Eurolliga passa pel partit d’aquest vespre al Palau

Redacció
2 min

BarcelonaEl futur del Regal Barça a l’Eurolliga passa pel partit d’aquest vespre (20.45 hores, Canal 33) al Palau. Els jugadors i el cos tècnic han de donar un pas endavant per seguir l’estela de Fenerbahçe i Siena i continuar depenent de sí mateixos per acabar primers de grup.

Segons explica el Regal Barça, el partit és una veritable prova de foc davant d’un equip que, a priori, semblava una de les ventafocs del grup i que, en canvi, ha fet grans partits i a hores d’ara és quart classificat amb un balanç de tres triomfs i tres derrotes. Els francesos marcaran, tal i com va apuntar Pascual en la roda de premsa prèvia al partit, el futur del Regal FC Barcelona en el grup C. 

A la ja coneguda de Basile –de llarg recorregut encara-, cal afegir les també conegudes i molt importants de Juan Carlos Navarro i Pete Mickeal.


La nota positiva ha estat la ràpida aclimatació del recent fitxatge, Joe Ingles, que davant el Manresa, en el seu debut al Palau, ja va anotar 21 punts i que està seguint una clara progressió. L’Australià ha caigut molt bé en el vestidor blaugrana, tant per la seva professionalitat, com per la seva simpatia. A més, els tècnics estan contents amb ell ja que s’està adaptant molt ràpidament i està assumint un rol anotador que amb les absències destacades que té l’equip era una necessitat. 

El seu joc ràpid i de vegades desendreçat ha de ser una bon al·licient perquè els blaugrana estiguin molt atents. El Cholet és capaç de marxar del partit i tornar en un tres i no res, com ja van demostrar en la visita dels de Pascual a terres franceses (77-84).

Actualment, els francesos son quarts classificats del grup C amb un balanç de 3-3. Les seves opcions de ser al Top-16 són altes, ja que el cinquè classificat és el Lietuvos Rytas (1-6). En l’hipotètic cas de perdre aquest vespre al Palau, el Cholet mantindria intacta aquesta quarta posició i caldria un miracle perquè els lituans li prenguessin la quarta plaça del grup.

stats