EUROLLIGA
Esports Bàsquet 24/12/2010

El sorteig del 'Top 16' se celebrarà el dia 4 a Barcelona

El Regal Barça i el Power Electronics València són dos dels setze equips que seran al sorteig. El 'Top 16' començarà el 19 de gener i acabarà el 3 de març

Redacció
1 min
Perovic i Lorbek lluiten per un rebot amb Hairston, del Montepaschi.

BarcelonaEl sorteig de la segona fase de l'Eurolliga, el 'Top 16', en el qual serà present el Regal Barça, a més del Power Electronics València, se celebrarà a Barcelona el pròxim 4 de gener.

Els setze equips classificats estaran distribuïts en quatre bombos atenent la classificació obtinguda en la primera fase. Els quatre primers de cada grup en un, els quatre segons en un altre, i així successivament.

Les restriccions del sorteig impedeixen que dos equips que han jugat en el mateix grup en la primera fase puguin tornar a fer-ho en el 'Top 16' i que hi hagi equips del mateix país en el mateix grup. Tot i això, com que hi ha cinc equips estatals en el sorteig i només quatre grups, dos hauran de veure's les cares entre ells.

El 'Top 16' començarà el 19 de gener i acabarà el 3 de març, i es classificaran per als 'play-off' de quarts de final els dos primers de cada grup. Cada grup del 'Top 16' es conformarà, amb les restriccions comentades, amb un equip de cadascun dels bombos previs.

- Bombo 1: Maccabi Electra Tel Aviv, Olympiacos Pireu, Montepaschi Siena i Panathinaikòs.

- Bombo 2: Caja Laboral, Reial Madrid, Fenerbahçe Ulker i Union Olimpija Ljubljana.

- Bombo 3: Zalguiris Kaunas, Unicaja, Regal FC Barcelona i Efes Pilsen Istanbul.

- Bombo 4: Partizan Belgrad, Lottomatica Roma, Lietuvos Rytas i Power Electronics València.

stats