Eurolliga
Esports Bàsquet 04/04/2011

L'Eurolliga decidirà abans que finalitzi aquesta setmana què fer amb el Maccabi Electra Tel Aviv

L'organització està analitzant la coincidència de la final four de Barcelona amb el Yom Hazikaron i espera emetre una decisió abans que finalitzi aquesta setmana

àlex Gozalbo
1 min
Els jugadors del Maccabi celebren el triomf contra el Caja Laboral.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'Eurolliga ha anunciat avui que ha rebut informació del Maccabi Electra Tel Aviv on explicita la seva postura en referència a la participació a la final four de Barcelona. El club informa que la final de la competició coincideix amb el Yom Hazikaron (Dia del Record als Soldats Caiguts), dia on els equips d'Israel no poden participar en cap esdeveniment esportiu.

Amb aquesta informació l'Eurolliga està analitzant la situació amb totes les parts implicades (televisions, clubs participants, organitzadors, aficionats i patrocinadors) i espera emetre una decisió abans que finalitzi aquesta setmana.

El Maccabi Electra Tel Aviv no podria jugar la final, prevista per a diumenge 8 de maig. L'única opció és que el partit acabi abans de les 19 hores del vespre. Segons Tu Basket, l'Eurolliga estudia jugar la final a les 16.30 hores.

A més de Maccabi Electra Tel Aviv, Panathinaikòs i Montepaschi Siena jugaran la final four de Barcelona. El quart equip serà el guanyador del partit que Reial Madrid i Power Electronics València juguen aquest dijous (20.45 hores).

stats