NBA
Esports Bàsquet 06/08/2012

Ricky Rubio evoluciona bé de la seva lesió i espera poder començar a córrer al setembre

El base català va viatjar la setmana passada a la clínica de Vail (Colorado, Estats Units), on Richard Steadman va comprovar que la recuperació segueix els terminis previstos

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio saluda els periodistes

BarcelonaRichard Steadman, el metge que el passat 21 de març va operar Ricky Rubio, assegura que la recuperació està seguint els terminis marcats i el base dels Minnesota Timberwolves "està progressant molt bé".

El jugador català va viatjar la setmana passada a la clínica de Vail (Colorado, Estats Units), on Richard Steadman va comprovar que "el progrés de Ricky Rubio és molt similar a la recuperació de molts esportistes d'elit que he tractat".

Luke O'Brien, líder de l'equip de recuperadors a Vail Colorado, i Andre Deloya, coordinador dels fisioterapeutes dels Minnesota Timberwolves, estan supervisant la recuperació de Ricky Rubio, que espera tornar a jugar entre el novembre i el desembre.

"M'estic dedicant a intentar agafar múscul per quan pugui començar a córrer", va explicar Ricky Rubio a l'ARA el passat 26 de juliol. El base confia a començar a fer carrera contínua el pròxim mes de setembre.

"Treballo sis dies a la setmana; quatre dies tinc sessió doble i els altres dos faig un únic entrenament. Vaig quatre dies per setmana al gimnàs i tres em dedico a potenciar la mobilitat. Intento forçar i guanyar uns graus, que és la part de la rehabilitació que encara va una mica pitjor del que estava previst. Tota la resta va millor del que esperàvem", va dir Ricky Rubio.

stats