LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 01/05/2012

Les opcions del Manresa i la Penya per jugar el play-off passen per guanyar els dos partits que queden i esperar altres resultats

La Penya rep el Lucentum aquest dimecres (20.15 h) i l'Assignia Manresa visita el Múrcia amb l'obligació de guanyar per seguir somiant en el Play-off. Aquestes són les opcions dels dos equips catalans.

T.p.
1 min
Micah Downs condueix la pilota

BarcelonaAssignia Manresa

L'equip del Nou Congost només pot ser vuitè. Necessita guanyar els dos partits que li queden (a Múrcia i davant el Barça a casa) i esperar un triple empat amb l'Unicaja i el Lucentum Alacant en la vuitena plaça, el que li beneficiaria. Per a això necessita guanyar els seus dos partits, que l'Unicaja també ho faci, que el Lucentum els perdi els dos i que el CAI i el Lagun Aro no en guanyin cap.

FIATC Joventut

Les seves possibilitats passen per guanyar els dos partits (a casa davant el Lucentum i fora, amb el Madrid), remuntar el average al Lucentum (-6 en la primera volta) i que aquest perdi tot. A més, cal que el CAI perdi els dos partits i que Unicaja i Assignia Manresa no guanyin els dos. A més, necessita que el Lagun Aro GBC guanyi almenys un ja que qualsevol empat amb els donostiarres significa l'adéu del Playoff. A més de les esmentades, hi hauria dues opcions més: triple empat amb Lucentum Alacant i CAI Saragossa amb 17 victòries (es classifica si guanya el Lucentum per almenys 19 punts) i quàdruple amb Lucentum, Assignia Manresa i Unicaja (es classifica si guanya per al menys dos punts al Lucentum).

A la web oficial de la lliga podeu consultar totes les opcions de tots els equips que aspiren al Play-off.

stats