LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 07/03/2012

Una Penya a l'alça intentarà aprofitar-se de les baixes del Gescrap Bizkaia

Després de gairebé un mes sense veure bàsquet a Badalona, el Fiatc Joventut rep un Gescrap Bizkaia de Bilbao eufòric pels seus èxits europeus (20.45 h)

Ara
1 min
Latavious Williams rep la falta de Clark

BadalonaL'única baixa dels badalonins és la del capità, Pere Tomàs. Per a aquest partit, Salva Maldonado comptarà amb els 11 jugadors del primer equip més el vinculat, Àlex Barrera. La Penya, que portava gairebé un any sense guanyar lluny de casa, ha alçat el vol amb dues victòries com a visitant en pocs dies i espera aprofitar-se de la mala ratxa dels bascos –dues derrotes consecutives. Eufòric pels seus èxits a l'Eurolliga, el Bizkaia té baixes importants, com les de D'or Fischer i Roger Grimau, i el dubte sobre la participació d'Àlex Mumbrú.

La passada jornada el conjunt de Salva Maldonado aconseguia guanyar a la pista de l'Asefa Estudiantes i trencava així una ratxa sense guanyar fora que gairebé s'allargava un any, des del 20 de març del 2011, en què l'equip va ser capaç d'aconseguir el seu últim triomf a domicili a la pista del Lagun Aro GBC. Després de guanyar davant els estudiantils a finals de febrer, el Fiatc Mútua Joventut tornava a sumar a domicili, en aquesta ocasió a la pista del Mad-Croc Fuenlabrada, a qui va superar amb molta claredat (55-72).

A les files bilbaïnes destaca la presència de tres jugadors formats al planter de Fiatc Joventut: Raül López, Àlex Mumbrú i Roger Grimau.

stats