Bàsquet
Esports Bàsquet 29/07/2011

La FIBA autoritza els jugadors de la NBA a jugar on vulguin mentre duri el locaut

L'organisme "recolza qualsevol jugador que vulgui jugar, on i quan sigui", però recorda que si el locaut s'acaba, els jugadors hauran de tornar de seguida als seus equips

Redacció
1 min

BarcelonaLa Federació Internacional de Bàsquet (FIBA) ha informat aquest divendres a través d'un comunicat que autoritza tots els jugadors de la NBA amb contracte vigent a jugar en l'equip que vulguin, sigui club o selecció, mentre no se solucioni la situació de locaut a la lliga nord-americana.

Això sí, la FIBA diu que, si el tancament patronal de la NBA s'acaba, els jugadors haurien de tornar immediatament als seus equips. El secretari general de l'organisme, Patrick Baumann, ha assegurat que la FIBA "recolza qualsevol jugador que vulgui jugar, on i quan vulgui", i ha afegit que esperen que el locaut "s'acabi el més aviat possible".

El comunicat, però, adverteix els jugadors que, si decideixen jugar per un altre equip, ho faran sota el seu propi risc, especialment en cas que pateixin una lesió. En aquest sentit, la FIBA explica que correspondrà al club i al jugador decidir si firmen una renúncia exculpatòria de responsabilitat en cas de lesió.

stats