ACB
Esports Bàsquet 20/02/2011

Festival ofensiu de l'Assignia Manresa amb el DKV Joventut com a espectador (99-67)

L'aturada per la Copa del Rei li ha paït bé a l'Assignia Manresa, que aquest migdia ha superat contundentment el DKV Joventut al Nou Congost

Esmaixada d'Slokar.

ManresaL'aturada per la Copa del Rei li ha anat bé a l'Assignia Manresa, que aquest migdia ha superat el DKV Joventut (99-67) al Nou Congost. No pot dir el mateix la Penya, que ha protagonitzat un dels pitjors partits de la temporada.

El conjunt que entrena Jaume Ponsarnau ha iniciat el partit amb un ritme anotador de vertigen. Liderat primer per Jordi Grimau i després per Billy Baptist, l'Assignia Manresa ha aconseguit sumar 47 punts en els 20 primers minuts.

Al DKV Joventut li ha costat competir durant els primers minuts del partit, on ni la seva defensa ni el seu rebot ofensiu han estat al nivell habitual. Tan sols Pere Tomàs ha sumat punts amb certa regularitat. Al descans, 47-34.

El tercer quart tampoc ha començat bé per als interessos del DKV Joventut, que aviat s'ha vist 23 punts abaix (66-43) al marcador. Pepu Hernández ha demanat més intensitat defensiva als seus jugadors, que no han estat gens encertats. Al final del tercer quart, 68-49.

El darrer quart, ja amb el partit trencat, ha estat un intercanvi de cistelles, del qual ha sortit beneficiat l'Assignia Manresa. Al final, 99-67.